Ministeerium kutsub inimesi ostukeskustesse eurost vestlema

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Täna saab pealinna suuremates kaubanduskeskustes euroga seotud teemadel silmast silma rääkida rahandusministeeriumi ja tarbijakaitse esindajatega.

Ülemiste keskuses on täna euroteemalise infostendi juures võimalik kohata rahandusministeeriumi kantslerit Tea Varrakut,  Rocca Al Mare Keskuse eurostendi juures on samal ajal Tarbijakaitseameti peadirektor Andres Sooniste ning ameti tarbijapoliitika ja avalike suhete osakonna juhataja Hanna Turetski.

«Julgustan kõiki, kel vähegi nädalalõpul mahti, kaubanduskeskusest läbi astuma ja euro teemal vestlema, seda enam, et infotöötajatena on stendide juures ametis eurole üleminekuga seotud ministeeriumite, asutuste ja erinevate Eesti piirkondade töötajad,» ütles Tea Varrak.


«Eurole üleminek puudutab meid kõiki ja on äärmiselt oluline, et vajalik praktiline info jõuaks õigeaegselt võimalikult paljude inimesteni. Lisaks reklaamikampaaniatele ja mitmesugustele temaatilistele trükistele on hea kui inimestel on võimalus neid huvitavatele küsimustele ka silmast silma vastuseid saada,» rääkis Varrak. «Julgustan kõiki, kel vähegi nädalalõpul mahti, kaubanduskeskusest läbi astuma ja euro teemal vestlema, seda enam, et infotöötajatena on stendide juures ametis eurole üleminekuga seotud ministeeriumite, asutuste ja erinevate Eesti piirkondade töötajad.»

Ta lisas veel, et infostendide juures korraldatakse inimestele ka euroteemalisi viktoriine ja iga päeva lõpus loositakse neis osalejate vahel välja Tere Euro sümboolikaga auhindu.

Lisaks Ülemiste ja Viru Keskusele on infostend üleval ka Rocca Al Mare Keskuses. Mujale Eestisse pannakse eurostendid üles järgmisel nädalal.

Nii on kolmapäevast, 8. oktoobrist stendid üleval Võrus Kaugukeskuses, Põlvas Kaubamajas, Valgas Selveris, Raplas Konsumis, Pärnus Kaubamajakas  ja Jõgeval Kaubahallis.

Alates 14. oktoobrist on stendid väljas Tartus Lõunakeskuses, Viljandis Centrumis ning alates 21. oktoobrist on stendid üleval Haapsalus Kaubanduskeskuses, Kärdlas Hiiumaa Selveris, Rakveres Krooni keskuses ja Kuressaares Saaremaa Kaubamajas.

Infostendid jäävad kaubanduskeskustesse terveks oktoobriks ja infotöötajad on stendide juures neljapäeviti ja reedeti kella 16-19 ning laupäeviti kella 12-16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles