Tänavaküsitlus: mida arvate sellest, et Ryanairiga saab varsti ka Tallinna lennujaamast lennata?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Martinson, 48
botaanik
Karin Martinson, 48 botaanik Foto: Pm

Ivar Sikk, 32
firmajuht

See on ju hea. Seoses tööga lendan pea igal nädalal ja siis on valikut kindlasti rohkem. Tänagi (eile – toim) lendan perega Londonisse, ja kuna ka Ryanair avab Londoni lennuliini, siis saab tulevikus perega sinna paremini lennata.
-------------------
Karin Martinson, 48
botaanik

Ma olen rootslane ja elan Stockholmis ning viibin Eesti lennujaamas esimest korda elus. Ma usun, et minu elu Ryanairi tulek ei mõjuta, sest Stockholmi on sellega ebamugav lennata – Ryanair maandub ainult väiksemates lennujaamades ja see võtaks rohkem aega kui muidu. Kui Estonian Air enam ei lenda, siis hakkan laevaga sõitma.
------------------
Ernst Rebonen, 72
pensionär

See on ju iseenesest tore, aga ma ei lenda enam ise nii tihti. Viimati lendasin neli aastat tagasi. Aga kui praegu käiks veel tööl, oleks rohkem raha ja oleksin noorem, siis Hispaania oleks kindlasti tore koht, kuhu Ryanairiga puhkama sõita.
---------------------
Kalju Reesalu, 86
oma aja peremees

See on ju tegelikult suurepärane. Kuna elan nii Rootsis Göteborgis kui ka Pärnus, siis lendan pidevalt. Ryanairiga lendasingi viimati Hispaaniasse. Aga selle firmaga on see häda, et iga liigutuse eest peab juurde maksma – nii suurema pagasi kui ka näiteks koha broneerimise eest. Aga kui oled kiire, ilma asjadeta ja vähenõudlik, siis on Ryanairiga hea lennata.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles