Kruuda: piimanduses on tulemas põnevad ajad

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Tere juht Oliver Kruuda.
Pildil Tere juht Oliver Kruuda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tere juht Oliver Kruuda ütles, et seoses piimakvootide kasutamisega alates 1. aprillist on ees tulemas väga põnevad ajad.

«Täiendava kapitali läbirääkimised käivad ja kui selgub, et kui palju ja mis tingimustel suudame kapitali kaasata, siis teeme ka uute investeerijatega uued otsused, et kuidas ja mis suunas areneme ja laieneme,» selgitas Kruuda. «Praegune finantsturg on raha ja kapitali pakkumise osas soodne ja lootust on, et saame  oma ettevõtlust laiendada ja võib-olla ka miks mitte, siin või mujal miskit üle võtta,» lisas ta.  

Piimandusärimehe sõnul on võimalikuks variandiks kaasatavat kapitali kasutada vertikaalses integratsioonis nii, nagu täna on Rakvere Lihakombinaat enamiku seakasvatuse omanik ja nendel ei ole ka sealiha omahinnaga väga probleeme.

Tere eelmise aasta majandusaruandes kirjutab Oliver Kruuda, et ettevõte peab läbirääkimisi 30 miljoni euro suuruse laenu refinantseerimiseks ning võimalike investoritega kuni 50 miljoni euro lisakapitali kaasamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles