Tallinna Vesi esitas BREMi vastu pankrotiavalduse

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraan.
Kraan. Foto: Sille Annuk

Tallinna Vesi esitas eile õhtul Harju Maakohtule kinnisvarahooldusfirma BREM pankrotiavalduse.

Tallinna Vee avalike suhete juht Priit Koff tõdes, et kinnisvarahooldusfirma üritas nendega ka läbirääkimisi pidada. «Nende pakutud variandid ei olenud meie jaoks aktsepteeritavad, sest juttu ei olnud suure võlgnevuse likvideerimisest,» lausus ta.

Koffi sõnul on veefirmal BREMiga arvete tasumisel probleeme juba üheksa aastat. Pankrotiavaldus teenib Koffi sõnul ka tarbijate pikemaajalisi huve, sest veefirmaga otselepingu sõlmimisel ei ole neil ohtu, et korralikult tasutud arvete korral neil keegi vee ära võtaks.

Harju Maakohtu registriosakonnast kinnitati E24-le, et praeguseks ei ole avalduse menetlemise aega veel määratud, kuid seda tehakse tänase päeva jooksul.

Talllinna Vesi esitas OÜ BREM Kinnisvarahooldusele pankrotihoiatuse 15. septembril, mille kohaselt kinnisvarahooldusfirmal oli aega võla tasumiseks kuni 27. septembrini.

BREM Kinnisvarahoolduse juht Risto Mägi tunnistas esmaspäeval, et ettevõte ei kavatse 10 miljoni suurust võlgnevust tasuda ning nõue esitatakse hoopis Tallinna Vee vastu. «Vee vahendamine on BREMile ainult üks kuluallikas, mis on ettevõtte viinud äärmiselt raskesse olukorda,» väitis BREM Kinnisvarahoolduse juht toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles