Mainori omanikfirma sai uue nõukogu esimehe

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi Pärnits annetas SDE-le 20 000 eurot.
Kadi Pärnits annetas SDE-le 20 000 eurot. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor omanikfirma ASi Erahariduskeskus nõukogu kinnitas nõukogu esimehena ametisse Kadi Pärnitsa.

Hiljuti Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas doktorikraadi kaitsnud Pärnits on varem töötanud Eesti Ametiühingute Keskliidu esimehena ja Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor juhtimisinstituudi direktorina, teatas kõrgkool.

Viimastel aastatel on ta kraadiõpingutega paralleelselt olnud ettevõtluskõrgkooli Mainor õigusainete lektor. Aastatel 2003-2007 oli Pärnits Riigikogu liige, sotsiaalkomisjoni aseesimees ning OECD Eesti Parlamentaarse esinduse liige. Ta on Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liige ja SDE naiskogu Kadri juhatuse liige.

Pärnitsa sõnul jätkab ta kõrgkoolis õigusainete õpetamist ning hakkab nõukogu esimehena koordineerima kooli arendus- ja teadustööd. «Minu eesmärk on ettevõtlikkust ja ettevõtjaid õpetava konkurentsivõimelise kooli arendamine, mis oma sisult ja kvaliteedilt vastaks õppijate ootustele,» selgitas Pärnits oma põhilist rolli kõrgkooli nõukogu esimehena ja lisas, et soovib veelgi tugevamalt siduda kooli Ülemiste City arenguga.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles