Aston Martin puksis iPhone`i kõige lahedama brändi troonilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Bondi-osatäitja Pierce Brosnan ja filmisaagast tuntud automark Aston Martin
Endine Bondi-osatäitja Pierce Brosnan ja filmisaagast tuntud automark Aston Martin Foto: SCANPIX

2000 Suurbritannia tarbijat koos stiili- ja meediaekspertidega valivad igal aastal kõige lahedamat brändi, tänavuses esikahekümnes kohtab autodest veel Ferrarit ja Mini.

Aston Martin heastas tänavuses «Cool Brands» pingereas mulluse allajäämise Apple`i iPhonele, kirjutab marketingweek.co.uk. Siiski domineerivad superlahedate brändidena tehnoloogiatooted.

Nii kuulub kolmas koht Apple`i iPodile, neljas telefonitootja BlackBerryle ja viies audiovisuaalset tehnikat müüvale Bang & Olufsenile. Võrreldes eelmise aastaga on Dom Perignon, Ferrari ja Harley-Davidson oma kohta parandanud, Youtube aga kolme koha võrra langenud.

Brändide juures hinnatakse stiili, innovatsiooni, originaalsust ja ihaldamisväärsust. Täielikku nimekirja kõige lahedamatest brändidest brittide arvates näeb allpool.

Suurbritannia kohalikku brändi Aston Martinit (mis kuulus aastatel 1994 - 2007 autofirma Fordile -T.L.) seostavad paljud Bondi filmidega, mida illustreerib ka juuresolev pilt Bondi varasema osatäitja Pierce Brosnaniga. Uudisest võiksid Bondi filmide loojad leida mõtteainet, kumb oleks kasulikum, kas lasta Bondil iPhone´i kasutada või siis just mitte. Teadaolevalt pole Bond seda seni teinud.

 

Lahedate brändide esikakskümmend

1. Aston Martin
2. iPhone
3. iPod
4. BlackBerry
5. Bang & Olufsen
6. Harley-Davidson
7. Nintendo Wii
8. Google
9. Ferrari
10. Dom Perignon
11. BBC iPlayer
12. Vivienne Westwood
13. Apple
14. Tate Modern (briti rahvuslik moodsa kunsti muuseum – T.L.)
15. You Tube
16. Mini
17. Chanel
18. Ray Ban
19. Alexander McQueen (moebränd – T.L.)
20. Jimmy Choo (moebränd, eriti naiste kingad – T.L.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles