Keskturu ravimimüüjad jõudsid kohtupinki

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Aprillis Tallinna keskturul Meditsiiniuudiste ajakirjanikele antibiootikume ja muid ravimeid müünud turumüüja kohta algatatud kriminaalasi läks 13. septembril kohtusse arutusele.

Kõnealuses kohtuasjas said süüdistuse kaks isikut, kinnitas meditsiiniuudiste portaalile mu.ee Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Maria-Elisa Tuulik.

Müüjat nimega Vladimir süüdistatakse ebaseaduslikus majandustegevuses, kui see on toime pandud tervishoiuteenuse osutamisega seotud tegevusalal ja isiku poolt, kes on varem juba sellise teo eest karistatud. Sellise kuriteo toimepanemise eest saab karistada rahalise karistuse või kuni 3-aastase vangistusega. 

Müüjat nimega Larissa süüdistatakse lisaks ebaseaduslikule majandustegevusele ka narkootilise ja psühhotroopse aine suures koguses ebaseaduslikus käitlemises. Sellise kuriteo toimepanemise eest saab isikut karistada 3-15-aastase vangistusega. 
 
Eelistung nimetatud kriminaalasjas toimub 6. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles