Türgi reisidega oli nädalavahetusel mitmeid tõrkeid

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvrid lennuväljal
Kohvrid lennuväljal Foto: AFP / Scanpix

Pühapäeva hommikul Tallinnast Türki sõitma pidanud umbes 140 Estouri klienti pidid lennuki tehnilise rikke tõttu reisiplaanid ligi päeva võrra edasi lükkama.

Estouri jurist Ulvi Moesaare sõnul selgus enne lendu, kuskil reede õhtul, et lennuki tehnilise rikke tõttu tuleb reisi edasi lükata.

«Inimestele hüvitatakse üks puhkusepäev sajaprotsendiliselt ja nekõikidele reisijatele teatati väljalennu edasilükkumisest ja reisijatele hüvitatakse üks reisi edasilükkumise tõttu saamata jäänud puhkuse päev. Väljaspool Tallinnas elavad kaheksa reisijat majutati Ülemiste hotelli,» rääkis Moesaar.

Tema kinnitusel ööbis hotellis kaheksa inimest, kes olid kaugemalt kui Tallinnast.

«Lennukitehnilisest rikkest teatas enne lennu algust lennufirma, tegemist ei ole hilinemisega vaid reisi edasilükkumisega,» täpsustas Moesaar.

Estouri Türgi lende teenindab Bulgarian Air. Lennu edasilükkamise tõttu lühenes päeva võrra puhkus umbes 140 inimesel.

«Praeguseks on laekunud juba neli avaldust hüvitise saamiseks,» lausus Moesaar.

Samuti lükkus edasi Türgis puhkusel olnud ligi 140 Estouri kliendi kojusõit.

«Türgis olnud inimeste puhkus pikenes päeva võrra, reisijate majutus oli hotellides pikendatud ja lennujaamas toimus tasuta toitlustamine,» sõnas Moesaar.

Lisaks Estouri Türgi lennu edasilükkumisele ilmnes tõrkeid ka Novatoursi Türgi reisil, mis hilines

Novatoursi reisi puhul oli hilinemise põhjuseks lennuki tehniline rike. Novatoursi Türgi lende teenindab Small Planet Airlines.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles