Tuntud riskikapitalist nimetas Warren Buffettit silmakirjateenriks

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Warren Buffett (vasakul) ja Microsofti asutaja Bill Gates Microsoft Buffetti juhitava Berskhire Hathaway aktsionäride koosolekul laautennist mängimas.
Warren Buffett (vasakul) ja Microsofti asutaja Bill Gates Microsoft Buffetti juhitava Berskhire Hathaway aktsionäride koosolekul laautennist mängimas. Foto: SCANPIX

Tuntud riskifondijuht Daniel Loeb võttis eile ette legendaarse investori, Omaha oraakli , Warren Buffetti ja nimetas teda silmakirjateenriks, kirjutab Reuters.

«Mulle meeldib, et ta kritiseerib riskifonde, tegelikult juhtis tema esimest riskifondi. Ta kritiseerib aktivistinvestoreid, aga tema ise oli esimene aktivist,» ütles Loeb, kes juhib 17,5 miljardi dollari suuruse mahuga riskifondi Third Point.

Loeb on tuntud oma terava keele ja väga heade tootlustega fondi poolest.

«Buffett’il on palju elutarkust, aga on ka palju ebakõla,» viitas ta sellele, mida Buffett räägib ja sellele, mida ta teeb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles