Piimamees Kruuda

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Kruuda
Oliver Kruuda Foto: Toomas Huik

Tere pakipiim maksab nüüd Säästumarketis ligi 11 krooni. Sel nädalal avalikkuse teadvusse jõudnud piima hinna tõus ajas perenaised vihale ja sundis analüütikuid otsima toormehinna tõusu põhjuseid.


Oliver Kruuda suhtus asja üsna rahulikult. «Meelepaha hinnatõusu vastu tekitab ajakirjandus, inimesed on küsitud hinda nõus maksma, neil ei ole selle vastu midagi. Oleme rõõmsamad üksteise vastu!» kostis ta.

«Bensiiniliiter maksab 17 krooni. Keegi kusagil on loll, kui me piima nii odavalt müüme. Kogu maailmas maksab bensiini- ja joogipiimaliiter ühepalju,» lisas Tere piimatööstuse suuromanik.

«Piimapakis on väga palju hoolt ja armastust. Põllumees läheb hommikul tööle. Lutipudelist toidab äsjasündinud vasikat, kellest kasvab piimaandja tema karja. Meie toome roostevaba autoga piima Missost ära,» jätkas Kruuda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles