Seiskunud Baltimore on ettevõtjate õudusunenägu

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poeomanik Sung Kang (taustal) hindab koos sõbraga vandaalide tekitatud kahjustusi Baltimore'i lääneosas.
Poeomanik Sung Kang (taustal) hindab koos sõbraga vandaalide tekitatud kahjustusi Baltimore'i lääneosas. Foto: Matt Rourke / AP

Rahutu Baltimore oli eile küll vaiksem, kuid paljude ettevõtjate jaoks on kõige hullem alles ees – alates teisipäeva õhtust kehtib seitsmeks päevaks väljakuulutatud komandanditund, mis algab õhtul kell 10 ja lõpeb hommikul kell 5.

Restoranide, baaride, taksode ja teiste öisel ajal tegutsevate asutuste-ettevõtete jaoks on tegemist potentsiaalse katastroofiga, kirjutab New York Times.

Linnas Iiri pubi pidav Liam Flynn on juba asunud koguma allkirju, et komandanditund tühistataks. «Vandaalitsemine vältas valdavalt kaks õhtut, aga meie ülejäänud peame kannatama kogu nädala?» on pubipidaja pahane.

Siiski valmistuvad paljud poepidajad ja äriomanikud halvimaks, kindlustades oma uksi ja naelutades aknaid laudadega kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles