Veebis müüdavad proteiinisnäkid osutusid ohtlikeks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagasi kutsutavatesse proteiinisnäkkidesse on sattunud ka teist toodet - «BBQ Protein Puffs», mis sisaldab ka nisu.
Tagasi kutsutavatesse proteiinisnäkkidesse on sattunud ka teist toodet - «BBQ Protein Puffs», mis sisaldab ka nisu. Foto: Tootja foto

Veterinaar- ja toiduamet teatab, et on kiirhoiatussüsteemi RASFF kaudu saanud informatsiooni valgu-snäkkide «Myprotein Salt & Vinegar Protein Puffs» tagasikutsumise kohta.

Suurbritannia ettevõte The Hut Group Ltd kutsub tagasi toote «Myprotein Salt& Vinegar Protein Puffs» partii number X15132, mida on tarbijatele müüdud ainult e-poe kaudu, vahendab veterinaar- ja toiduamet.

Tagasikutsumise põhjuseks on tõsiasi, et ülalkirjeldatud partii multipakkidesse on ekslikult pakendatud ka «BBQ Protein Puffs», mis sisaldab nisu. Samas ei ole selle sisaldust antud partii pakendil märgistatud.

Seetõttu võib antud partii toodete tarbimine põhjustada terviseriski inimestel, kellel on nisuallergia ehk gluteenitalumatus, mistõttu veterinaar- ja toiduamet palub tarbijatel toodet mitte tarbida ning selle ostmisest teavitada ametit.

Toode ise näeb välja selline:

Foto: Tootja foto
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles