Margus Reinsalu äri Liiwi Heliisi tõttu ei kannata

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Reinsalu.
Margus Reinsalu. Foto: Sille Annuk.

Kuigi varem on alkoholitootja Liiwi Heliisi kaubamärki Fat Burner seostatud ka tuntud ettevõtja Margus Reinsalu ärihuvidega, ei mõjuta Reinsalu ettevõtte kinnitusel Liiwi Heliisi tänased probleemid nende tegevust.


Reinsalu osalusega OÜ Tone Tea turundusdirektor Tarmo Hõbe kinnitas, et ettevõttel puudub otsene seos Liiwi Heliisiga, mistõttu viimase probleemid Tone Tea tegemisi ei mõjuta.

Tema sõnul omab OÜ Tone Tea Fat Burneri toodete tootmise, esindamise ning levitamisega seotud õigusi väljapool Eestit, Soomet ning Baltimaid.

«Meie töö käib ning meil on täiesti erinevad turud,» nentis Hõbe. «Samas loodame et Liiwil oma turgudel ikka hästi läheb.»

Ta lisas, et Tone Tea müüb hetkel Fat Burnerit Hispaania turul, samuti on töö käimas selle nimel, et tootega liikuda veel Rootsi, Taani, Norra, Suurbritannia ja USA turule. Läbirääkimised käivad ka teiste turgude osas.

Hõbe sõnul sobib Fat Burner Hispaania turule hästi, mida näitab seegi, et paljud suured müügiketid soovivad toote oma valikusse võtta.

Fat Burner on ka kahe vormelimeeskonna sponsor. Nii toetatakse GP2 vormelisarjas Racing Engineeringu meeskonda, lisaks toetatakse ka kohalikku tulevikulootust Sten Pentust Vormel Renault 3,5 sarjas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles