Miks James Bond ei kasuta uues filmis Sony nutitelefoni?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sony Xperia Z4
Sony Xperia Z4 Foto: Sony

Sa võid küll maksta miljoneid dollareid, et sinu ettevõtte telefoni kasutataks Bondi filmis, kuid kui sinu toode ei ole maailma parim, siis ei piisa ka miljonitest, kirjutab Entrepreneur.com.

Kõik teavad, millise autoga James Bond sõidab ning millist kokteili eelistab, kuid telefoni puhul on asjalood segasemad.

Selle eest, et Daniel Craigi kehastatav spioon kasutaks varsti kinodesse jõudvas filmis Spectre Xperia Z4 nutitelefoni, oli Sony nõus lauale lööma 5 miljonit dollarit, kuid filmitegijaid rahapatakaga uimaseks lüüa siiski ei õnnestunud.

Sony Picturesi Wikileaksis avalikustatud meilivahetusest selgub, et Daniel Craig ja uue filmi režissöör Sam Mendes olid «loomingulistel» põhjustel Sony telefoni kasutamise vastu.

«Samile ja Danielile ei meeldi Sony telefoni kasutamine filmis (neil on subjektiivne/objektiivne arvamus, et Bond kasutab vaid parimat ning Sony telefon ei ole parim),» kirjutas filmikompanii Columbia Pictures esindaja ühes lekkinud meilis. Seejärel arutasid filmi eest vastutavad osapooled võimalust, et Sony telefoni kasutaks Ben Whishaw kehastatav tegelane Q – selle eest oli Sony nõus välja käima  miljon dollarit.

Väidetavalt on uue Bondi filmi kõrgete panustega tootepaigutamise mängu sekkunud ka Sony Lõuna-Korea päritolu konkurent Samsung, kelle rahakott on aga suurusjärgu võrra paksem – räägitud on 50 miljonist sponsordollarist.

Milliseid seadmeid Bond ja kõrvaltegelased uues filmis kasutavad, ei ole veel sajaprotsendiliselt teada, kuid Xperia Z4 selleks ilmselt suure tõenäosusega siiski ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles