Fotod: Pärnu maanteele rajatakse katuseaedadega äri- ja eluhoone

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maanteele ehitatakse äri- ja eluhoone. Esimesele kahele korrusele tulevad äripinnad, kolmandale bürooruumid ja ülemistele korrustele kortereid. Hoonel on suured rõdud ning bürooruumide katusel aiad.

Hoone kahele esimesele korrusele plaanitakse kaubanduspindasid. Kuna Pärnu maantee on mööbli ja esindussalongide tänav, siis nähakse sealgi sobivaimana esindussalongi või salonge. Kolmandale korrusele on planeeritud bürooruumid ja üles korterid.

Bürooruumide kohal asuvale katusele on planeeritud väliaiad (3D renderdustel seda joonistatud ei ole – JK). Kuna rõdud on planeeritud jalgpallistaadioni poole, siis on sealt hea vaade all katusel olevatele väliaedadele. Rõdud on planeeritud suurusega 17-19 ruutmeetrit.

Ehitatav hoone asub Tallinna kesklinnas Kitseküla piirkonnas Pärnu maantee ja Alevi tänava nurgal.

Töid alustati aprillis ning plaanitakse lõpetada 2016. aasta suvel. Arhitektid on Indrek Erm ja Emil Urbel. Ehitustööd teostab Vilcon Ehitus OÜ ja müügiga tegeleb LVM Kinnisvara. Täpsem info hoone kohta avaldatakse järgmise nädala alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles