Eesti Post plaanib miljoni eest pakiautomaatide võrgustikku laiendada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat Foto: Eesti Post

Riiklik postifirma Eesti Post AS, mis kasutab Omniva kaubamärki, plaanib aasta teises pooles investeerida miljon eurot postipakiautomaatide võrgustiku laiendamiseks.

«Praeguste plaanide kohaselt on kavas paigaldada 10 uut pakiautomaati ning laiendada pakiautomaate üheksas kohas. Täiesti uute asulatena saavad pakiautomaadi Raasiku, Väike-Maarja, Karksi-Nuia, Halinga, Kuusalu, Kehra ja Orissaare. Kokku peaks pakiautomaatide lahtrite arv suurenema umbes 10 protsenti. Laienemine on plaanis läbi viia suvel ning uued pakiautomaadid peaksid paika saama juuli lõpuks,» ütles Eesti Posti kommunikatsioonispetsialist Erki Varma BNS-ile.

«2014. aastal tegi AS Eesti Post investeeringuid kokku summas 3,9 miljonit eurot. Üks suuremaid investeeringuid oligi pakiautomaatide projekti laiendus Baltikumis kogusummas 1,2 miljonit eurot. Ligikaudu samas mahus on plaanis investeeringuid teha ka tänavu,» lisas ta.

Eesti Post AS-i müügitulu kasvas mullu 7 protsenti, kasvu peamiseks veduriks olid e-kaubandusega seotud teenused; kontserni konsolideeritud puhaskasum oli 2014. aastal 1,3 miljonit eurot, 2013. aastal oli see 2,3 miljonit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles