Neli asja, mis annavad märku, et oleks aeg töökohta vahetada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli asja, mis annavad märku, et oleks aeg töökohta vahetada
Neli asja, mis annavad märku, et oleks aeg töökohta vahetada Foto: SCANPIX

Kõik inimesed on kogenud hetki, mil tundub, et ei suuda  enam sama töö, kolleegide ja ülemustega jätkata. Linkedin Pulse portaal annab nõu, kuidas teha vahet juhuslikel frustratsioonihetkedel ning tõelisel töökohamuutuse vajadusel.

Muidugi on inimeste tööalased ootused ja vajadused individuaalsed, samas on siiski mõned näitajad, mis annavad selge signaali, et aeg oleks töökohta vahetada:

  • Kui tööalane frustratsioon on kasvanud nii suureks, et oled lähedal murdumisele ning võid käituda kolleegide ja ülemustega viisidel, mis panevad su edasise karjääri ohtu.
  • Kui sa tunned ennast hoopis teistsuguse inimesena, kui sa varem olid ning peeglisse vaadates ei meeldi sulle enam see, keda sa seal näed.
  • Kui sa teeks tööleminemise asemel hea meelega hoopis midagi muud (ka hambaarsti külastamine tundub üha meeldivam asendustegevus).
  • Kui sa tunned, et oled seadnud kõigi teiste huvid enda omadest ettepoole, ning nii juba pikka aega.

Need neli asja näitavad, et aeg oleks edasi liikuda. Vahel võivad teatud töökohad mõjuda inimesele nii kahjulikult, et ükskõik kui suur palk või muud hüved ka ei oleks, ei ole nad kogu nendega kaasnevat stressi väärt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles