Laar: mulle aktsiisitõusud ei meeldi

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRL-i auesimees ja ekspeaminister Mart Laar.
IRL-i auesimees ja ekspeaminister Mart Laar. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

IRLi auesimees ja ekspeaminister Mart Laar ütles, et talle ei meeldi uue valitsuse kavandatavad aktsiisitõusud, kuna need pigem pidurdavad kui parandavad majandust ning mõjuvad ka inimeste elujärjele halvasti.

«Aga ma tuletan meelde, et Reformierakonna lubadustes oli see kõik sees ning see on küll erakond, kes kipub oma lubadusi teostama,» ütles Laar Vikerraadio saates «Tegija», vahendab ERRi uudisteportaal.

IRLi endise esimehe sõnul on tal kummastav lugeda pahameelt selle suhtes, mida Reformierakond uues valitsuses teeb, sest tähelepanelikult nende programmi lugedes üllatusmoment puudunuks.

Mõned punktid koalitsioonileppes, nagu lastetoetuste tõus või üksikvanemate elatusrahafond, on Laari sõnul konkreetselt sõnastatud ning need tehakse suurema tõenäosusega ka ära.

«Need asjad, kus on kirjas «analüüsime», «parandatakse», «suurendatakse», jäävad küll tegemata - tõlge on see, et keegi küll tegi selle ettepaneku, aga mina seda küll teha ei kavatse,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles