EBRD: mõni Kreeka firma on hea investeering

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EBRD president Suma Chakrabarti.
EBRD president Suma Chakrabarti. Foto: VASILY FEDOSENKO / REUTERS

Euroopa rekonstruktsiooni- ja arengupanga EBRD presidendi Suma Chakrabarti sõnul on mõned Kreeka ettevõtted tegelikult head investeerimisobjektid ning et pank hakkab Kreekasse järgmistel kuudel investeerima.

Märtsis teatas EBRD viie aasta pikkuse Kreeka investeerimisprogrammi käivitamisest. Nüüd ütles panga president Chakrabarti rahvusvahelisel konverentsil, et pank võib hakata investeerima vähem problemaatilistele aladele nagu kaubanduse rahastus ja munitsipaalteenused mõne kuu jooksul, vahendas Reuters.

«Ma arvan, et on mitu Kreeka ettevõtet, mis vajavad lisarahastust ja oleks potentsiaalselt head investeeringud,» ütles Chakrabarti.

Energiasääst ja Kreekat Kagu-Euroopaga siduvad piiriülesed projektid oleksid samuti tema sõnul perspektiivsed.

«Sealt edasi minnes, rääkides erastamise eelsetest protsessidest ja erastamistest... See on ala, kus me ei saa edeneda, omamata selgust uue valitsusega peetavates läbirääkimistes,» märkis Chakrabarti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles