Krimelte võttis kasutusele uue logo

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krimelte uus logo
Krimelte uus logo Foto: Krimelte

Euroopa suurim ehitusvahtude tootjate hulka kuuluv Krimelte uuendas oma brändi ja kasutab septembri algusest uut visuaalset identiteeti.

«Viimaste aastate jooksul on Wolf Group palju panustanud oma tegevuse laiendamisse, tehnoloogia uuendamisse ning tootearendusse. Muudatused on toimunud ettevõtete struktuuris ning brändingus. Eelmise aasta hilissügisel tulime turule Wolf Groupi katusbrändiga, mis koondab meie tootmis- ja müügiettevõtted ning tootebrändid,» avaldas brändivärskendamise tagamaid Wolf Groupi turundusjuht Mariaana Sõnajalg.

Sõnajala kinnitusel tuli brändi uuendamise vajadus soovist ajaga kaasas käia.

«Senine logo on Krimeltel kasutusel olnud ettevõtte loomisest alates ning uus visuaalne identiteet kajastab ettevõtte  uuenenud äristrateegiat ning väärtusi,» rääkis Sõnajalg ning lisas, et innovatsioonil on Wolf Groupi tegevuses väga oluline roll.
Uus logo on taotluslikult lihtne ja konkreetne, lahtine raam kirja ümber sümboliseerib vuuki. Endisest logost on alles jäänud värvid – kollane ja must.

Logoga koos kasutatakse Wolf Groupi tunnuselementi «Member of Wolf Group», mis kinnitab, et tegemist on Wolf Groupi kuuluva ettevõttega.
Krimelte uut logo hakkavad kasutama Krimelte nime kandvad ettevõtted Eestis, Venemaal, Lätis, Leedus, Bulgaarias, Ukrainas ja Kasahstanis. Septembri jooksul saab uue väljanägemise Krimelte koduleht.
Mitmel korral aasta eksportööriks nimetatud Krimelte on Eesti päritolu Euroopa juhtiv ehitusvahtude ja vuugihermeetikute tootja.

Lisaks Eesti tehasele on Krimeltel tootmine Venemaal ja Taanis.

Krimelte ekspordigeograafia hõlmab teiste seas selliseid riike nagu Venemaa, Ukraina, Kasahstan, Rumeenia, Bulgaaria, Horvaatia, Hispaania, Saksamaa, Jaapan ja Brasiilia. Sel aastal on Krimelte ekspordiportfelli lisandunud Uus-Meremaa, Iisrael, Küpros ja Portugal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles