Triobet ja Olybet vahetasid juhte

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaht Olybet
Jaht Olybet Foto: Meisi Volt

Spordiennustusportaali Triobet uus turundusdirektor on Kaido Ulejev, kes varem juhtis Olybetti; endine Triobeti juht Veiko Krünberg asus veebruaris juhtima Olybetti.

Spordiennustusportaali Triobet uus tegevjuht on 13-aastase rahvusvahelise spordiennustusäri kogemusega Ilze Jansone ning turundusdirektor Kaido Ulejev, kes tõi  2013. aastal turule Olympic Entertainment Groupi kaubamärgi Olybet, teatas Triobet.

"Eesmärk on Triobeti teenuste ja tooteportfelli arendamine ning täiendamine, et pakkuda kasutajatele veelgi mitmekülgsemat mänguvalikut," ütles Ulejev pressiteates.

Olympic Entertainment Group (OEG) teatas jaanuaris, et alates veebruarist hakkab OEG internetikasiinosid juhtima Veiko Krünberg, kes senini töötas Triobetis. OlyBeti senine juht Kaido Ulejev lahkus ettevõttest jaanuari lõpus.

Veiko Krünberg on töötanud kaheksa aastat Triobetis juhtivatel kohtadel, neist viimased kaks aastat ettevõtte tegevjuhina. Enne hasartmängusektorisse asumist töötas Krünberg seitse aastat meediaettevõttes Inreko Press.

Kaido Ulejev töötas aastatel 2012-2015 Olybeti juhina, varem on Ulejev olnud AS-i Eesti Ajalehed juhatuse liige ja turundusdirektor ning Ekspress Grupi juhatuse liige.

Olympic Entertaiment Group (OEG) korraldab kaughasartmänge alates 2010. aasta algusest, mil Eesti Vabariigis hakkas esimest korda kehtima valdkonda reguleeriv seadus ning OEG-st sai esimese litsentsiomanik ehk seaduslik kaughasartmängude pakkuja Eestis. Alates 2013. aasta augustist asuti tegutsema kaubamärgi Olybet all.

Triobet on spordiennustust, online-pokkerit ning mitmeid veebipõhiseid osavus- ning õnnemänge pakkuv ettevõte, mis kuulub Stockholmi börsil noteeritud ning enam kui 50 aastase ajalooga Rootsi ettevõttele Betsson AB.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles