Swedbanki Eesti üksuse uueks personalijuhiks sai Ülle Matt

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Matt
Ülle Matt Foto: swedbank

Alates 27. aprillist asub Swedbanki uue personalijuhina tööle Ülle Matt. Senine personalijuht Signe Kaurson asub tööle Swedbanki Baltikumi personalidirektorina, teatas ettevõte.

Pikka aega Ericsson Eesti ja Stora Enso personalitööd juhtinud Matt liitub pangaga aprilli lõpus.

"Mul on suur au ja rõõm liituda Swedbanki kui tugeva äriettevõtte ning hooliva ja töötajatesse panustava tööandjaga. Leian, et  senine 15-aastane personalitöökogemus tootmissektoris ja järjepidev enesetäiendamine on andnud mulle väärtusliku kogemustepagasi ja vajalikud teadmised, et võtta vastu uued väljakutsed pangandusmaastikul,“ lisas Matt.

Ülle Matt on lõpetanud Tartu Ülikooli sotsiaalteaduste bakalaureuseõppe ning täiendanud end Tallinna Ülikooli sotsiaalteaduste magistriõppe organisatsioonikäitumise erialal. Viimased kuus aastat on ta töötanud Ericsson Eesti personalijuhina, enne seda oli ta kaks aastat Elcoteq Tallinna ja neli aastat Stora Enso AS personalijuht. Lisaks kuulub Matt Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE-sse ja on Karjäärinõustajate Ühingu liige.

Swedbanki senine personalijuht Signe Kaurson liitub panga Baltikumi meeskonnaga – temast saab Swedbanki Baltikumi panganduse uus personalidirektor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles