Richard Gere imiteerib rootslaste Kappahli reklaamis «Pretty Womanit»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Gere
Richard Gere Foto: SCANPIX

Filminäitleja Gere (61) osaleb läbi aegade kolmanda Hollywoodi staarina rootslaste rõivabrändi Kappahl reklaamikampaanias, mille sõnumiks on: «Sa näed hea välja».

Telereklaamides haruharva esineva Gere`i ülesandeks uues reklaamklipis on külvata oma kaasnäitleja Kathleen McNenny üle komplimentidega. Reklaamklipp sisaldab 1990. aasta menufilmist «Pretty Woman» kuulsaks saanud Gere´i käeviibet Julia Robertsile, kui mees valges limusiinis naise maja ette saabub (vaata videolõiku Gere`i ja Robertsi stseenist allpool). Gere annetab reklaamitöö eest saadava honorari kolmanda maailma tervishoiuprojektidele, kirjutab taloussanomat.fi, Soomes hakkab värske teleklipp jooksma 20. septembrist.

Lisaks menufilmist tuttavale viipele väärib märkimist, et uued telereklaamid on filmitud New Yorgi Meatpacking Districti piirkonnas, mis on teleseriaal «Seks ja linn» oluline tegevuskoht.

Lisaks Gere`le on Kappahli reklaamides Hollywoodi staaridest osalenud varem Goldie Hawn ja Dustin Hoffman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles