BMW üllatab «bussikesega»

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW 220i Gran Tourer Genfi autonäitusel.
BMW 220i Gran Tourer Genfi autonäitusel. Foto: ARND WIEGMANN / REUTERS

Kurja näoga agressiivsete sõiduriistade poolest tuntud BMW proovib pöörata peresõbralikku lehekülge malbe mahtuniversaaliga 2. seeria Gran Tourer, millega on mõnus näiteks lapsi koolist koju tuua ja turult toidukraami kaasa haarata.

Uus esiveoga minivan pakub võimalust panna istuma seitse inimest või tagumised istmed kokku voltida, et mahutada rohkem kaupa, kirjutab Bloomberg Business.

Alanud nädalal Genfi autonäitusel rahva ette ilmuv liiklusvahend võib kujutada endast traditsioonilistele BMW-fännidele parajat väljakutset.

«See on üks üsna ilmetu auto,» ütles IHS Automotive’i analüütik Tim Urquhart. «Kompaktsed seitsmeistmelised on üsna väike turg, mis on juba üsna tihedalt rahvastatud.»

Analüütik pidas silmas selliseid konkurente nagu Ford Grand C-Max, Renault Grand Scenic ja Opel Zafira Tourer.

Olukorras, kus Audi ja Mercedes-Benz müüginumbrite vallas hirmuäratava kiirusega lähenevad, kogeb BMW survet tõmmata ligi ka senistest erinevaid kliente. See tähendab segmente, kus kõige tähtsam ei olegi juhitavus ja kiirendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles