McDonald`s paigaldab Pärnus avatavasse restorani lastele trenažöörid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus avatakse linna esimene McDonald`s, kuhu on ehitatud ka lastele mõeldud sportimisnurk.
Pärnus avatakse linna esimene McDonald`s, kuhu on ehitatud ka lastele mõeldud sportimisnurk. Foto: Lauri Kulpsoo

Pärnus avatakse järgmisel nädalavahetusel linna esimene McDonald`s, mis on Eesti suurim ning mahutab ka lastele mõeldud treenimise ja lustiala.

Pärnakate sõnul praegu veel üsna poolelioleva ehitise väljanägemisega kiirtoidurestorani avamine on plaanitud järgmisele laupäevale. Kui restoran siiski õigel ajal avatud saab, ootab Pärnu inimesi Eesti kõige suurem McDonald`s.

Restoraniketi Eesti esinduse turundusjuhi sõnul on avatav toidukoht nende tavalistest restoranidest kaks korda suurem. Täpseks territooriumi pindalaks on 2500 ruutmeetrit. Sellele pinnale mahub istuma 150 inimest, parkima 20 autot, tellimiskoht autoga sõitjatele, suur laste sünnipäevatuba ning juba mainitud sportimis- ja vabaajanurk.

Vabaajanurka tulevad muude atraktsioonide kõrvale ka trenažöörid, mis peaksid lapsi ärgitama sportima. Eestis on taoline «gym and fun» nurk kiirtoidurestoranis ainulaadne. USAs tutvustas McDonald`s uut moodi laste mänguala juba mõned aastad tagasi. Sammu eesmärk oli aidata kaasa laste kehalise aktiivsuse tõstmisele ning viia laiema avalikkuseni sõnum, et süüa ja elada tuleb mitmekülgselt ja tasakaalukalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles