Kolm sammu, mille abil muuta tööprotsessid sujuvaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm sammu tööprotsesside sujuvaks muutmiseks
Kolm sammu tööprotsesside sujuvaks muutmiseks Foto: PantherMedia

Selleks, et ettevõtte majandustulemused, töökeskkond ja tootlikkus ei hakkaks pikemas perspektiivis kahju kannatama, tuleks tööprotsessides paika panna mõned olulised põhimõtted, kirjutab Entrepreneur.com.
 

Vali üks kindel teenus

Heaks teenuse näiteks on tarkvara. Mitmetele enimlevinud programmidele on olemas loendamatul arvul soodsamaid alternatiive, mistõttu võib tekkida ahvatlus proovida neist mitut korraga ning need omakorda välja vahetada, kohe, kui mõni uus ja paljulubav toode turule jõuab või kui mõne programmi tasuta kasutusperiood läbi saab.

Uute programmide installeerimine, nendega tutvumine ja sinasõbraks saamine ning varasemalt tehtud töö sünkroniseerimine võtab töötajatelt aga ära tohutult väärtuslikku tööaega. Seetõttu tuleks tarkvaravalik ja selle juurutamine töökohas läbi viia võimalikult varakult ja kiiresti.

Loo standardid

Peale seda, kui oled välja valinud enda ettevõttele kõige sobivamad teenused, tuleks need ettevõttes standardiks muuta. Seejuures on vahel oluline ühtlustada ka väikesed detailid, näiteks Powerpointi esitluste stiil.

Kasuta aega efektiivselt

Kuigi see võib tunduda esmapilgul otsesele produktiivsusele vastutöötavana, tuleks vahel võtta aeg maha ja analüüsida iga ülesande tööprotsessi, et mõista, mida saaks teha efektiivsemalt ning kas suuremas plaanis on võimalik ehk mõned tööprotsessid ühildada. Kuigi analüüsimine võtab ära osa sinu väärtuslikust tööajast, võib see lõpuks aidata kokku hoida palju rohkem aega ja teisi piiratud ressursse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles