Riik on ettevõtetele halb omanik

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene ja Postimehe ühine majanduskonverents arutleb teemal «Kas riigikapitalism päästab Eesti seisakust?»
Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene ja Postimehe ühine majanduskonverents arutleb teemal «Kas riigikapitalism päästab Eesti seisakust?» Foto: Liis Treimann

Kui viimastel aastatel on paljudel tekkinud tunne, et riik tahab üha jõulisemalt haarata kontrolli mitme majandusvaldkonna üle, ei usu isegi poliitikud, et selline suund mõjuks Eesti majandusele hästi.

Eilsel advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene ja Postimehe ühisel majanduskonverentsil arutleti teemal «Kas riigikapitalism päästab Eesti seisakust?». Kui riigikontrolör Alar Karis ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis mõni aeg tagasi riigiettevõtete juhtimist analüüsinud pankur Erkki Raasuke kirjeldasid, mida teeb Eesti riik oma äriühingute juhtimisel valesti, ei lükanud ka erakondade esinumbrid neid etteheiteid otseselt ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles