Viis põhjust, miks veidi varem tööle minna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veidi varem tööle jõudmine aitab sul tööpäevaks paremini valmistuda.
Veidi varem tööle jõudmine aitab sul tööpäevaks paremini valmistuda. Foto: PantherMedia

Business Insider on kokku kogunud viis põhjust, miks vahetevahel on kasulik tööle jõuda juba enne ametliku tööaja algust.

Sa saad palju rohkem tehtud

Tööajal pidevalt ringi sagivad kaastöötajad ja kliendid vähendavad keskendumisvõimet, mistõttu võid avastada, et lõunaks pole ükski ülesanne, mille olid päevakavasse märkinud, veel korralikult tehtud. Enne tööpäeva algust on kontor aga vaikne ja inimtühi, mistõttu on võimalik end häirimatult kiireloomulistele ülesannetele pühendada.

Sa oled tööpäeva alguseks valmis

Ajaks, millal tööpäev ametlikult algab, oled sa juba oma rollis sees - korralikult ärganud, kohvi joonud, päevakava paika pannud ning töökoha korrastanud. See aitab sul juba esimestel töötundidel palju rohkem korda saata ning enesekindlam olla.

Sa omad kontrolli töö üle

Kui oled oma igapäevaste tööülesannetega järje peal või isegi neist ette jõudnud, saad sa ise oma tööpäeva kontrollida ja planeerida, selle asemel, et paaniliselt teha asju, mille tähtajad on juba kukkunud või kohe kukkumas.

See annab sulle võimaluse ise oma päeva planeerida

Kuna hommik on kontoris reeglina vaikne aeg ning sul on päevast veel nii palju tööaega järel, on see parim aeg plaanide tegemiseks ja kavade koostamiseks. Kasuta seda aega tööpäeva planeerimiseks ja prioriteetide paika panemiseks, see aitab sul lõpuks palju rohkem ja organiseeritult korda saata.

Inimesed märkavad sinu pühendumust

Kui sa regulaarselt jõuad tööle veidi varem, on üsna kindel, et seda pannakse tähele. Suure tõenäosusega on selleks keegi, kes on samuti sunnitud veidi varem tööle jõudma - sinu otsene ülemus või mõni teine juht. Ja see ei mõju sinu karjääri edenemisele kindlasti halvasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles