Kolm harjumust, mis tõstavad sinu produktiivsust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regulaarne treening on ilmselt parim tööriist akude laadimiseks.
Regulaarne treening on ilmselt parim tööriist akude laadimiseks. Foto: SCANPIX

Selleks, et produktiivsust üleval hoida, tuleks endale luua mõned kasulikud harjumused, mis aitavad luua stabiilse päevarutiini ning piiratud aja jooksul võimalikult palju korda saata, kirjutab Entrepreneur.com.

Ärka varakult, minnes eelmisel õhtul varem magama

Varakult ärkajatel on mitmeid eeliseid nende ees, kes on pool ööd üleval, lootes unetunde näpates võimalikult palju korda saata. Minnes magama kell 10 õhtul ja ärgates kell 6 hommikul on sul rohkem energiat, aju on värskem ja keskenduda on lihtsam, kui varahommikuni üleval olles ning kesklõunal ärgates.

Alusta igat päeva keskendumise või meditatsiooniga

Kas oled kunagi ärgates avastanud, et sind ootavad juba enne hommikusöögi tegemist hunnik vastamata kõnesid ning kohest tähelepanu nõudvaid sõnumeid ja meile? Kui tööasjade alla mattumise tunne on osa sinu tavalisest tööpäeva algusest, tuleks produktiivsuse huvides midagi muuta.

Selle asemel, et kohe töökaosesse tormata, tuleks mõneks minutiks aeg maha võtta ja pühendada need hetked päevafookuse paika panemisele.

Näiteks aitab kontrolli keskendumise üle saavutada lühiajaline mediteerimine või siis ka lihtsalt kümne sügava hingetõmbe tegemine, peas päevaplaani paika panemine ning alles seejärel tegutsema hakkamine.

Füüsiline aktiivsus

Regulaarne treening on ilmselt parim tööriist akude laadimiseks. See tõstab sinu enesetunnet ning parandab füüsilist ja vaimset tervist.

See on üks kindel osa sinu päevast, mis kuulub ainult sulle ja mis tõstab alati tuju ja enesekindlust, olenemata sellest, kui hästi või kehvasti su päev selle hetkeni on kulgenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles