Arengufond hakkab taas Eestit arendavaid ideid otsima

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arengufondi ajutine juht Pirko Konsa.
Arengufondi ajutine juht Pirko Konsa. Foto: Liis Treimann

Eesti Arengufond kuulutab homme välja konkursi, et leida ideid, mis arendavad Eesti majandust ja tõstavad eestimaalaste elukvaliteeti. Parim arenguidee saab aastase stipendiumi selle elluviimiseks.

Konkursile oodatakse ideid kuni 1. maini veebilehele, samal aadressil saavad ka kõik huvilised esitatud ideid hinnata. Võitjad valitakse välja juuni alguses, hindamiskomisjoni kuuluvad nii eelmise aasta ideekonkursi võitjad, Arengufondi nõukogu esimees kui ka riigikogu majanduskomisjoni juht.

Esimest korda korraldas fond arenguidee konkursi 2014. aastal. Parimateks ideedeks valiti välja kolm: ühiskondliku mõju võlakirjad, Eesti kui hackerspace ning e-residentsus. Tähelepanuväärsetest tõsteti esile veel idee iseliikuvate autode taristu loomisest, areneva ettevõtluse toetamisest läbi maksude ning Eesti ärisaadikute võrgustiku loomisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles