Kindlustusmaakleri Iizi juhtkond ostis ettevõtte välja

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iizi juht ja vastne suuromanik Igor Fedotov.
Iizi juht ja vastne suuromanik Igor Fedotov. Foto: Tairo Lutter

Iizi Kindlustusmaakler AS tegevjuhtkond ostis senistelt omanikelt enamusosaluse Iizi grupis.

Iizi tegevjuhtkond ja võtmetöötajad eesotsas tegevjuhi Igor Fedotoviga omandas senistelt omanikelt enamusosaluse Iizi grupis, teatas ettevõte.

Iizi teatel jagunes grupi äritegevus kahte suunda: start-up Insly pakub globaalsele turul kindlustustarkvara ja maakler Iizi keskendub kindlustusvahendusteenuste pakkumisele.

Iizi Group AS on sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis vahendab kindlustusmakseid aastas 60 miljoni euro eest ning kuhu kuuluvad Iizi Kindlustusmaakler AS, Insurance Broker Services OÜ, SIA Iizi Brokeris, SIA Iizi ja Iizi Firstbrokers OY.

Tehingu tulemusel saab ettevõtte suurimaks aktsionäriks Igor Fedotov. Fedotov on juhtinud Iizi Kindlustusmaaklerit aastast 2010.

Seniste suuromanike huvi on pühendada ennast sajaprotsendiliselt kindlustuse tarkvara idufirma www.insly.com arendamisele, teatas Iizi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles