Upsteem kaasas ingelinvestorina CV-Online´i juhi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Vahur
Agu Vahur Foto: Upsteem

Talendijuhtimise tarkvara arendav Upsteem.com kaasas strateegilise äriinglina oma investorite ringi töövahenduskeskkonna CV-Online juhi Agu Vahuri, kes on ühtlasi ka Eesti äriingleid ühendava võrgustiku ESTBAN liige.

Valdkondliku investorina kaasatava Vahuri investeeringu suurus ei kuulu avalikustamisele.

„Näen tugevat meeskonda, kellel on veenev ajalugu. Vajadused, mida ettevõte teenused rahuldavad, on võtmeküsimuseks organisatsioonide edule. Erinevalt värbamisest on talendijuhtimine ja inimeste arendamine midagi, millega kogu ettevõte peab tegelema igapäevaselt. See mõjutab kõiki töötajaid organisatsioonis ja terviku edu. Sellelt pinnalt on Upsteem.com-i lahendus väga lootustandev,“ kommenteeris Vahur.

Upsteem.com alustab ühtlasi oma viimast Eestis teostatavat ingelinvesteeringute ringi, mille suurusjärk peaks ulatuma kuni 600 000 euroni.

Juhatuse liikme Karl Laasi kinnitusel on ettevõte tugeval alusel.

„Viimase nelja aasta jooksul oleme asutajate ja inglite toel arendanud välja enamuse oma põhifunktsioone, suurendades samal ajal käivet pea 2,5 korda aastas. 2015. aastaks on meil kaks peamist eesmärki: saada peamiselt Ühendkuningriigist esimesed 100 välisturgude klienti ning leida vähemalt 5 rahvusvahelist edasimüüjat. Tuleb ka täiendusi teenusele.“, selgitas hr Laas.

Upsteem.com-il on rohkem kui 30 klienti, kelle seas tuntumad on TransferWise, Maanteeamet, Trev-2, Statoil, Ensto, Ragn-Sells ja teised. Ettevõte on asunud tegutsema laienemise suunas Baltikumis ning on sisenemas Suurbritannia turule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles