Tulevast töökohta Twitteris kritiseerinud teismeline vallandati säutsu vahendusel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidev infovahetus kurnab aju.
Pidev infovahetus kurnab aju. Foto: SCANPIX

Mikroblogivõrgustikus Twitter oma tulevase töökoha kohta negatiivse postituse teinud ameeriklane vallandati vastusäutsu vahendusel juba enne esimest tööpäeva, vahendab Digital Trends.

Kasutajanime "Cella on Twitter" kasutav Texase osariigis Mansfieldis elav teismeline postitas päev enne kohalikus pitsarestoranis Jet´s Pizza tööle asumist säutsu, kus väljendas ebatsensuursete väljenditega oma soovimatust seal töötada. Ligilähedases tõlkes oli säutsu sisuks "Alustan homme selle neetud tööga".

Paraku nägi üks antud restorani töötajatest tüdruku postitust ning näitas seda oma ülemusele, kes sellele järgmisel päeval ka vastas. "Ei, sa ei alusta täna selle neetud tööga! Ma just vallandasin su! Edu sulle töötu ja rahatu eluga!"

Cella vastas sellele säutsuga "mind vallandati läbi Twitteri," mis kogus ka mitme meediaväljaande tähelepanu. Praeguseks on tüdruku endine ülemus liigsele tähelepanule viidates kustutanud kõik oma konto säutsud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles