Uus Maa alustas kinnisvara vahendamist Lõuna-Hispaaniasse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Maa Kinnisvarabüroo partner Jaanus Laugus
Uus Maa Kinnisvarabüroo partner Jaanus Laugus Foto: Uus Maa

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas korterite ja majade vahendamist suurepärase kliima poolest tuntud Lõuna-Hispaaniasse. Soodne hinnatase ja sõbralik igapäevaelu on sinna meelitamas aina enam eestlasi.

«Kinnisvara soetamine võõrasse riiki võib olla stressitekitav, kuna raske on orienteeruda kohalikes seadustes ja olla kursis sealse kinnisvaraturu kõigi nüanssidega. Meie poolt pakutav teenus annab inimesele kindlustunde, et sobiva kinnisvara leidmisel oleks olemas kogu vajalik info otsuse langetamiseks ning tehing toimuks korrektselt ja seadustele vastavalt,» kommenteeris Uus Maa Kinnisvarabüroo Hispaania kinnisvara konsultant Marge Ambos pressiteate vahendusel.

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimees Jaanus Laugus lisas, et büroo omab mitmeaastast kogemust Päikeserannikult, mistõttu nad on kohalike asjadega tuttavad. «Anname nõu ja abi kohanemisel võõra keskkonnaga: näiteks tervisekindlustus ja arstiabi võimalused, koolisüsteem, keeleõpe, juristid jms,» ütles Laugus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles