Postimees ja BNS asutasid konverentsiettevõtte

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Nuutmann.
Sven Nuutmann. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Postimees ja BNS Group asutasid koolitus- ja konverentsiettevõtte BNS Akadeemia, mis loodab kolme aastaga saavutada kolmandiku suuruse turuosa.

«Eesti koolitus- ja konverentsiturg on ühest küljest hästi killustunud, samas on pärast Pärnu Konverentside ostmist suurimaks ettevõtteks turul kasvanud Äripäeva koolitus- ja konverentsiüksus. Konkurents on tihe, aga Postimehe ja BNSi sihtgruppi vaadates on võimalik sellele turule edukalt siseneda,» ütles BNS Akadeemia juhatuse liige Sven Nuutmann BNSile.

Konverentsi- ja koolitussektoris loodetakse kolme aasta jooksul saavutada kolmandiku suurune turuosa, milleni jõudmist toetavad Nuutmanni sõnul kontserni praegused struktuurid. «Lisaks kaasame inimesi väljaspoolt Eestit, et tuua värsket õhku siinsele konkurentsitihedale turule,» lisas ta.

BNS Akadeemia OÜ kuulub võrdetes osades uudisteagentuuri BNS omanikfirmale BNS Group OÜ ja ajalehe Postimees väljaandjale Postimees ASile. Ettevõtte juhatusse kuuluvad Sven Nuutmann ja Mart Luik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles