EAS otsib 400 000 euroga Milano EXPO ekspositsiooni ehitajat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paviljoni välimuse joonis.
Eesti paviljoni välimuse joonis. Foto: estonia.eu/expo2015

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) kuulutas välja hanke Milano EXPO paviljoni ekspositsiooni ehitamiseks, hankelepingu eeldatav maksumus on 400 000 eurot.

«Kuulutasime välja hanke, mille eesmärk on leida partner Eesti paviljoni ekspositsiooni ehitamiseks. Teisisõnu otsime ettevõtet, kes aitab ehitada paviljoni näituse osa, sealhulgas organiseerib kogu vajaliku materjali ja tehnika olemasolu, samuti monteerib ja demonteerib need EXPO lõppedes,» ütles Milano EXPO Eesti paviljoni kommunikatsioonijuht Martin Miido BNSile.

Riigihanke dokumentides on kirjas, et pakkuja peab korraldama ekspositsiooni ülesseadmise koos mööbli, tehnika, energiakiikede ja kiikinguga, samuti peab pakkuja garanteerima hooldustööd kogu näituse perioodi jooksul ja demontaaži näituse lõpus.

Ühtlasi peab pakkuja korraldama transpordi sinna ja tagasi ning kindlustama kõik esemed. Renditavate esemete rendiperiood algab hankijale üleandmisest ja lõpeb 31. oktoobril 2015.

Hanke eeldatav maksumus on 400 000 eurot ilma käibemaksuta ja pakkumuste esitamise tähtaeg 2. märts 2015.

EXPO toimub 2015. aastal 1. maist kuni 31. oktoobrini Itaalias Milanos selleks spetsiaalselt ehitatud territooriumil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles