LHV sai uue finantsjuhi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Lengi
Martin Lengi Foto: Erakogu

Esmaspäevast alustas LHV Panga uue finantsjuhina ja juhatuse liikmena tööd Martin Lengi, kelle vastutusalasse kuulub panga finants- ja juhtimisarvestus, treasury, investeeringud, tugiteenused ja juriidika.

Martin Lengi tuleb LHVsse maanteeameti finants- ja haldusosakonna juhataja ametikohalt. Aastatel 2011–2013 töötas Lengi Pekingis Nokia Siemens Networksis ja enne seda oli Swedbanki Baltikumi IT-üksuse finantsjuht. Martin Lengi on omandanud Tallinna Tehnikaülikoolis magistrikraadi ärirahanduse ja arvestuse erialal, teatas pank. 

 Lengi vahetab LHV Panga finantsjuhi kohal välja Kerli Lõhmuse. «Kahju, et Kerli LHVst lahkub. Ta on üks esimestest LHV töötajatest, kes on aidanud 13 aasta jooksul kujundada LHVst sellise ettevõtte nagu see täna on. Oleme Kerlile tema panuse eest väga tänulikud,» ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles