Tallink loobus Poola laevafirmale Polferries ostupakkumise tegemisest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki laev.
Tallinki laev. Foto: Toomas Huik / Postimees

Poola rahandusministeerium teatas, et jätkab riigi omanduses oleva laevafirma Polferries erastamisprotsessi kõnelusi DFDS-i, TT Line`i ja Finnlines`iga, laevafirma vastu huvi tundnud Tallink Grupp ostupakkumist ei teinud.

«Meil värsket infot protsessi kohta pole. Täpsemini oskab ilmselt kommenteerida korraldaja,» ütles ASi Tallink Grupp kommunikatsioonijuht Luulea Lääne BNSile.

Lääne ütles mullu BNSile, et AS Tallink Grupp on aktiivselt jälginud Polska Żegluga Bałtycka S.A. ehk Polferries erastamise protsessi ning taotlenud ettevõtte kohta lisainformatsiooni. «Siduvat pakkumist ei ole esitatud ning edasised sammud sõltuvad saadud informatsioonist,» lisas ta toona.

Baltic Transport Journal kirjutas 19. detsembril, et Poola rahandusministeerium tahab müüa riigile kuuluva laevafirma Polferries. Uudisest selgus, et pakkumised on laekunud seitsmelt võimalikult ostjalt, kelle seas on DFDS, Finnlines, TT Line,Tallink, Polsteam (Unity Line), kontsern Polen Line ja eraisikuna Patrycjusz Gruszko.

Polferries on 1976. aastal loodud Poola riigile kuuluv laevafirma, mille laevaparki kuulub kokku kolm parvlaeva. Polferries teenindab liine Gdańsk - Nynäshamn, Świnoujście - Ystad ja Świnoujście - Kopenhaagen.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles