Kauge riigi uueks looja

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine külaskäik Eestisse: Aserbaidžaanis suurt riiklikku ära ajav Yana Krimpe tunnistab, et uusi asju ette võttes ei maksa olla liiga pragmaatiline. «Kui oled liiga kaalutlev, siis võib-olla ei hakkagi kunagi midagi uut tegema,» lausub ta.
Talvine külaskäik Eestisse: Aserbaidžaanis suurt riiklikku ära ajav Yana Krimpe tunnistab, et uusi asju ette võttes ei maksa olla liiga pragmaatiline. «Kui oled liiga kaalutlev, siis võib-olla ei hakkagi kunagi midagi uut tegema,» lausub ta. Foto: Liis Treimann

Mida on vaja, et Eestist eemal edu saavutada? «Peab olema julge. Ja natuke avantürist,» lausub Yana Krimpe, kes on andnud senisest sootuks teistsuguse, moodsa näo... Aserbaidžaanile.

Kindel oli vaid see, et kui söösta äriilma – millest, kui tõele au anda, ei teadnud ta suurt midagi –, siis mitte Eestis. Sest Eesti turg on väike, konkurents tihe ning midagi unikaalset, mõistis Krimpe, ta vaevalt pakkuda suudab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles