5 soodsat nippi, kuidas kontoritöö rutiinivabaks muuta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühisüritused aitavad töörutiini murda
Ühisüritused aitavad töörutiini murda Foto: SCANPIX

Selleks, et kontoritöösse vaheldust tuua, ei pea alati hiigelsummasid kulutama, kirjutab Entrepreneur.com.

Lõbusad kontorisisesed võistlused

Erinevad fantaasiarikkad üritused lauatennise turniirist kuni  küpsetamisvõistlusteni on ideaalsed selleks, et töötajate motivatsiooni kõrgel hoida ning neid igapäevarutiinist välja tuua. 

Füüsiline aktiivsus

Füüsiline koormus mõjub hästi ka ajutegevusele. Kuigi paljudel ettevõtetel ei ole võimalik pakkuda tasuta sportimisvõimalusi, saab hakkama ka vähemaga. Näiteks korraldada võistlus - kes kontoris suudab teatud ajaperioodiga kõige enam oma kätekõverduste rekordit parandada.

Leia erakordsete sündmuste tähistamiseks erilisi viise

Töötaja sünnipäeval tema lemmiktoidu kontorisse tellimine, ettevõtte olulise teetähise šampanjaga tähistamine, tähtpäevadega seotud ühistegevused - kõik need on sammud positiivse töökultuuri loomise suunas.

Lõbusate asjade jaoks tuleb aega leida

Edukus ei tähenda ainult rutiinset töörügamist. Võimalusel tuleks kontorisse luua lihtsad võimalused, mille abil oleks töötajatel võimalik mõneks minutiks aeg maha võtta ja lõõgastuda.

Kontorist välja

Vahetevahel on kasulik töörutiini murdmise nimel välja murda ka kontoriruumidest. Kontoriväliseid ühisüritusi on võimalik siduda ka tööülesannetega - uus keskkond võib anda ka uusi ideid ja lähenemisnurki nende lahendamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles