Maxima kinkis Tallinna lasterikastele peredele koolitarbeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ty Lehtmäe
Ty Lehtmäe Foto: Maxima

104 kooliõpilast said Tallinna Lasterikaste Perede Liidu vahendusel koolitarbeid terve kooliaasta jaoks.

Meie mõte on toetada lapsi ja haridust, ütles Maxima kommunikatsioonijuht Ty Lehtmäe ja lisas, et mitmelapselises peres toob koolialgus suuri väljaminekuid.

Kingitustele kulunud summat ei soovinud Lehtmäe avaldada, kuna tegemist pole finantsprojektiga. Varem on Maxima toetanud lasterikkaid peresid jõulukinkidega, tänane koolitarvete jagamine on kaupluseketi jaoks esmakordne.

Katerina Puusepp lasterikaste perede liidust on rõõmus, et kusagilt tuli tuge.«Eriti praegu, kui paljudel töökaotanutel on nii raske. Lapsed tuleb ikkagi kooli saata, ei saa öelda, et ei lähe ja ei osta. Lapsed ei peaks kannatama, kui nende vanematel on väike rahakott.»

«Sama palju kui on laste eest hoolitsemisel tööd, saab rõõmu tagasi. Lapsed annavad suure laengu ja suures osas elule mõtte. Meie kõik ja sponsorid oleme väga rahul täna,» lausus Katerina Puusepp, kes on ise viie lapse ema. Koos Maximaga toetasid koolilapsi Orient Kontorikaubad OÜ, Sulemees ja Charlot OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles