Taxify laienes Hollandisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takso tellimiseks peab klient laadima oma nutitelefoni Taxify mobiilirakenduse.
Takso tellimiseks peab klient laadima oma nutitelefoni Taxify mobiilirakenduse. Foto: Taxify

Taxify mobiilirakendusega saab tänasest tellida taksot ka Amsterdamis, kus alustati koostööd Aemstel Taxi’ga. Taxify on seadnud eesmärgiks saata Amsterdamis takso kliendini 4 minuti jooksul.

Taxify asutaja Markus Villigu sõnul on Hollandi turule sisenemine ettevõtte jaoks märgilise tähendusega: «Amsterdami laienemine on meie jaoks väga oluline ning seepärast oleme märkimisväärselt investeerinud nii oma meeskonda kui ka sealsete taksojuhtide koolitamisse.»

 Taxify on hiljutise täiendava investeeringu toel jõulimalt sisenemas ka Lääne-Euroopa turgudele. «Senine statistika näitab, et Taxify kasutajad saavad kinnituse takso saabumisest 10 sekundi jooksul ning auto ise jõuab kohale 4 minutiga. Olen kindel, et koostöös Aemstel Taxi’ga suudame samasugust teenust pakkuda ka Amsterdami taksoklientidele,» lisas Taxify esindaja Hollandis Matthijs Draijer.

Taxify on Eestis 2013 aastal asutatud tehnoloogiaettevõte, mis tegeleb takso tellimise mobiilirakenduste ja dispetšertarkvara arendamisega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles