Skype Eesti juht: tähtis on töötajatel silmad säravad hoida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Järg
Andrus Järg Foto: Mihkel Maripuu

CV Keskuse Eesti ihaldusväärseima tööandja konkursil mulluselt esimeselt kohalt teisele positsioonile langenud Skype Eesti juhi Andrus Järgi hinnangul tagab töötajate rahulolu arenguvõimaluste andmine ja huvitav töö.

Järgi sõnul on Skype ettevõte, mille kaudu Eestit maailmas tuntakse.

„Meile tähendab see suurt vastutust ja  loorberitele ei ole plaan puhkama jääda. Oleme aastate jooksul ettevõttena paljudest muutustest läbi käinud, start-upist on saanud küps ettevõte. Skype’i kultuuris on läbi erinevate aegade inimesed kõige tähtsamad. Pöörame tähelepanu kõigele, mis inimeste rahulolu võib mõjutada: töötingimused ja õhkkond, töö- ning eraelu tasakaal, inimestele arenguvõimaluse tagamine, mis kõige tähtsam – huvitav töö. Oluline on, et aitame inimestel silmad säravad hoida.“

CV Keskuse iga-aastasest uuringus osales pea 4000 vastajat üle Eesti. Ihaldusväärseimaks tööandjaks ehk ettevõtteks, kus Eesti tööotsijad enim töötada sooviksid valiti tänavu Eesti Energia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles