Sadama nõukogust taandunud Seli asemele pani minister Tamkivi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Tamkivi
Jaanus Tamkivi Foto: Mihkel Maripuu

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Urve Palo määras riigile kuuluva Tallinna Sadama nõukokku Jaanus Tamkivi.

Eile toimus Tallinna Sadama aktsionäride üldkoosolek, kus ainuaktsionäri esindajana määras Urve Palo nõukogu liikmeks tema kirjalikul nõusolekul reformierakonna liikme Jaanus Tamkivi, selgub ainuaktsionäri otsusest.

Jaanus Tamkivi, kes taandub tegevpoliitikast, ütles 7. jaanuaril BNSile, et on andnud põhimõttelise nõusoleku Sadama nõukogu liikmeks saada.

Tallinna Sadama endine nõukogu liige ja Eesti Olümpiakomitee (EOK) president Neinar Seli otsustas peale detsembri alguses tehtud Harju maakohtu korruptsioonis süüdimõistvat otsust riigiettevõtte nõukogust taanduda. Kohus mõistis Seli süüdi korruptsioonivastase seaduse alusel, sest ta oli nõukogu esimehena seotud otsusega toetada EOK-d 250 000 euroga.

Tamkivi on olnud riigikogu kümnenda ja 12. koosseisu liige, aastatel 2007-2011 oli Tamkivi Andrus Ansipi valitsuse keskkonnaminister. Novembris otsustas Tamkivi taanduda tegevpoliitikast, keskendumaks äritegevusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles