4 põhimõtet, mis aitavad fookust valitud eesmärgil hoida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4 põhimõtet, mis aitavad fookust valitud eesmärgil hoida
4 põhimõtet, mis aitavad fookust valitud eesmärgil hoida Foto: PantherMedia

Seda, et suurepärasest ideest pole kasu, kui puudub püsivus selle kallal lõpuni töötada, teavad kõik ettevõtjad. Entrepreneur.com annab nõu, mida tuleks keskendumisel silmas pidada.

Keskendu prioriteetidele

Tänase päeva konkreetne tegevuskava peaks olema loodud juba eile õhtul. Kui sa pole endale selgeid eesmärke seadnud, raiskad sa suure tõenäosusega vaid väärtuslikku tööaega ning ei jõua oma soovitud lõpptulemusele sentimeetritki lähemale. Meil kõigil on 24 tundi päevas, probleem pole tihtipeale mitte ajanappuses, vaid konkreetse tegevussuuna puudumises.

Keskendu lõpptulemusele

Kui lõppeesmärgini jõudmine võtab ka aasta sinu elust, ei tohiks siiski poole peal ära väsida ja loobuda. Tuleta endale pidevalt meelde, miks selle eesmärgi saavutamine muudab sinu elu paremaks.

Keskendu praegusele hetkele

Eilne päev lõppes eile, kuid täna on uus päev ning sul on võimalik see maksimaalselt ära kasutada. Isegi, kui eile ei suutnud sa oma eesmärke täita, ei tohiks see mõjutada tänaseid tulemusi. Ebaõnnestumised tuleb seljataha jätta ning keskenduda sellele, mis oleks võimalik hetkel ära teha.

Keskendu oma tugevustele

Igaühel on oma nõrkused ja tugevused. Ole kindel, et eesmärk, mille oled endale seadnud, on saavutatav ning seotud millegagi, mis sulle meeldib ja milles sul on potentsiaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles