Video: Tallinn 2011 visuaalkontseptsiooni treiler

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui algaval sügiskuul jõuab Tallinna linnapilti üha rohkem kultuuripealinna plakateid, siis ongi praegu paras aeg tutvuda kogu ürituse reklaamitegevuseks loodud kontseptsiooniga.

Tallinna korraldatud konkursi kultuuripealinna visuaalkontseptsiooni saamiseks võitis Paavo Pettai firma Midfield. Kokku osales konkursil seitse lahendust.

Osati mustvalgetes videoplaanides näeb viiteid Tallinna siluetile, nootide ja lennuki kujundeid ja ka kultuuripealinna logo süles hoidvat Kalevipoja kuju. Pettai ütles eelmisel nädalal avalikustaud kontseptsiooni kohta, et must-valge koloriit lisab reklaamilahendustele dünaamikat ja on kunstipärasem. Pettai märkis, et Kalevipoja visuaali kasutamise väljatöötamisel osales ta isiklikult. Et peamine värv reklaamlahendustes on sinine, on ka kultuuripealinna veebikülg vahetanud tänaseks värvi, muutudes senisest punasest siniseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles