Advokaadibüroo Tark & Co liitus Balti äriõiguse ühendusega

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Kolm Eesti, Läti ja Leedu äriõiguse tippbürood Tark & Co, Loze, Grunte & Cers ja Sutkienė ning Pilkauskas & Partners süvendavad koostööd, luues Balti riikide juhtiva äriõiguse ühenduse TLS Alliance.


Baltikumi staažikamate advokaadibüroode hulka kuuluvad ettevõtted märkisid, et omavaheline tihe koostöö on toiminud juba aastaid ning TLS Alliance loomine tugevdab büroode suutlikkust pakkuda kõigis Balti riikides ülepiirilist õigusnõustamist kõrgel professionaalsel tasemel.

«Liitunud advokaadibürood osutavad oma klientidele parimatele rahvusvahelistele standarditele vastavat kõrgetasemelist õigusabi. Alliansi tugevuseks on ülepiirilised õigusabiteenused, mis katavad kaasaegse äriõiguse kõiki tahke,» ütles advokaadibüroo Tark & Co juhtiv partner Aare Tark.

«Balti riike vaadatakse ühe turuna ning uus ühendus võimaldab meil paremini klientide vajadusi täita. Meie koostöö on eri projektides olnud väga tulemuslik ning Eesti, Läti ja Leedu bürood on toiminud ühistes projektides ühtse ja hästi integreeritud tiimina,» ütles Janis Loze, kes on Läti advokaadibüroo Loze, Grunte & Cers juhtiv partner.

«Ühenduse loomine on Tark & Co, Loze, Grunte & Cersi ja Sutkienė, Pilkauskas & Partnersi aastatepikkuse tiheda koostöö loogiline jätk ja see saadab ka meie klientidele tugevama signaali,» ütles Sutkienė, Pilkauskas & Partnersi juhtiv partner Eugenija Sutkienė.

TLS Alliance liikmetel on laialdane kogemus äritehingute nõustamisel ning töötamisel koos Balti- ja Põhjamaade juhtivate advokaadibüroodega. Sellesse kuuluvad kolm advokaadibürood on nõustanud mitmeid Balti regiooni väljapaistvaid ettevõtlustehinguid.

Kokku töötab TLS Alliance büroodes ligi 100 advokaati ja juristi. Selle ettevõtete 2007. aasta kogukäive oli üheksa miljonit eurot ehk 140 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles