Millised on ettevõtja tööpäeva 20 kõige olulisemat minutit?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päevakava planeerides ei tohiks isiklikku elu ära unustada
Päevakava planeerides ei tohiks isiklikku elu ära unustada Foto: PantherMedia

Iga ettevõtja teab, et tema kõige väärtuslikumaks varaks on aeg. Seetõttu tuleks endale luua igahommikune harjumus pühendada 20 minutit oma päeva planeerimisele, annab ettevõtja John Meyer portaalis Entrepreneur.com nõu.

Päevakava koostamisel peaks Meyeri sõnul esiteks kirja panna mingi kindel arv ülesandeid, mille lahendamisega tuleks päeva jooksul hakkama saada. Meyer ise on endale seadnud eesmärgiks kaheksa töötunni jooksul kaheksa olulise asja lõpuleviimise. Kuus nendest eesmärkidest peaks olema tööalased ning kaks eraelulised, näiteks tervisejooks või abikaasaga restorani külastamine.

Igal hommikul enne uue päevaplaani koostamist tuleb üle vaadata eilne kava ning hinnata tulemuslikkust ning alles peale seda luua uus plaan.

Laupäeviti muudab Meyer ülesannete suhte vastupidiseks - kuus isiklikku eesmärki ja kaks töist, mis on tema hinnangul suurepärane viis tempo maha võtmiseks. Pühapäev peaks olema puhkepäev ning päevakava tuleks jätta koostamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles