Kuidas oma CVga Facebooki personalispetsialistides huvi tekitada?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook.
Facebook. Foto: SCANPIX

Selleks, et maailma suurimasse sotsiaalvõrgustikku Facebooki tarkvarainseneriks kandideerimisel edukas olla, tuleb CVs esile tuua midagi silmatorkavat, kirjutab Business Insider.
 

«Selleks võib olla soliidne haridustee, asjakohane töökogemus, huvitavad kõrvalprojektid ning samuti osa võtmine erinevatest vabavaraprojektidest,» selgitas Facebooki tehniliste töötajate palkamisega tegelev Ciara Brockleback.

Ainuüksi eeskujulikust CV-st aga ei piisa - ka intervjuule kutsutuna tuleb endast jätta kustumatu mulje.

Tööintervjuu jooksul tuleb lahendada erinevaid programmeerimisülesandeid, vastata käitumusharjumusi puudutavatele küsimustele ning samuti peab kandidaat näitama üles sügavaid teadmisi ja huvi Facebooki kui ettevõtte kohta.

«Kõige olulisem on kirg ja tahe midagi olulist maailmas korda saata,» ütles Brockleback. «Me oleme alati huvitatud sellistest uutest ideedest, mille peale me võib-olla pole osanud ise veel tulla.»

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles