Kukut saab nüüd järelkuulata ka mobiilis

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuku raadio mobiilirakendus
Kuku raadio mobiilirakendus Foto: Google Play

Kuku raadiot saab nüüd kuulata ka Android ja iOS platvormidel põhinevates nutiseadmetes – uus rakendus toob lisaks otse-eetrile kuulajateni ka kõik järelkuulatavad saated.

Kui Kuku raadio vanem rakendus võimaldas kuulata üksnes otse-eetrit ning järelkuulamiseks tuli külastada raadio kodulehte, siis tänu uuele rakendusele on kõik vajalik kättesaadav ühest kohast. Ainsaks eelduseks on nutiseadme olemasolu.

„Iga kuu kuulatakse järelkuulatavana ligi poolt miljonit erinevat saadet või usutlust,“ rääkis Kuku peatoimetaja Hindrek Riikoja. „Mobiiltelefonile on vastavat lahendust küsitud juba kaua ning nüüd on ta valmis.“ Uue tasuta rakenduse leiab App Store ja Google Play poest, „Raadio Kuku“ nime alt või aadressidelt https://play.google.com/store/apps/details?id=ee.kuku.android ja https://itunes.apple.com/ee/app/raadio-kuku/id938622888?mt=8

Raadio Kuku rakendus on mugav ja usaldusväärne infoallikas inimestele, kelle jaoks raadio ei ole pelgalt taustamuusika mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles